Първоначално публикувано от abon
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от abon Покажи съобщениеКолеги, какво е мнението Ви за тази ? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=7tr870
Някой ходил ли е да я огледа ?Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщениеПросто не е истина какви бангии вкарват джамбазите
Те заради това колите нов внос тук обикновено са по-евтини от колите на същите километри и години в другите държавиНа мен какви са ми карали,да ги оглеждам за покупка,не е истина....................ама както казват хората-за всеки влак си има пътници.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Най-ме кефи описанието..."Нов Внос, Автомобила е в перфектно състояние"...и доста фотошоп е играл по снимките, все едно като съм минал 300км да ходя да я гледам и вече задължително трябва да я купя иначе съм на загуба...даже ми вика "сега ще я покараме и ще видиш какъв звяр е". Викам недей бе човек, то е опасно да шофираш автомобил в това състояние та го убедих да не я караме...Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщениеНай-ме кефи описанието..."Нов Внос, Автомобила е в перфектно състояние"...и доста фотошоп е играл по снимките, все едно като съм минал 300км да ходя да я гледам и вече задължително трябва да я купя иначе съм на загуба...даже ми вика "сега ще я покараме и ще видиш какъв звяр е". Викам недей бе човек, то е опасно да шофираш автомобил в това състояние та го убедих да не я караме...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Хаха, Тони, аз немога да повярвам.
Този пич ми казваше, че е страхотна бангия по тел, и накрая колко стояхме там 10 мин и си тръгнахме
Същият човек ми звъня 4 дена под ред с оферти....
Има два варианта за мен:
- втора ръка от първи собственик от Бг
- лично да си я докарам от някоя друга държава
От джамбаз, е много малък шанса да е читава...има такава, някои колеги са попадали на запазени автомобили.
п.с. понятието "запазен" е относително понятие днешно време, и много субективно.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеХаха, Тони, аз немога да повярвам.
Този пич ми казваше, че е страхотна бангия по тел, и накрая колко стояхме там 10 мин и си тръгнахме
Същият човек ми звъня 4 дена под ред с оферти....
Има два варианта за мен:
- втора ръка от първи собственик от Бг
- лично да си я докарам от някоя друга държава
От джамбаз, е много малък шанса да е читава...има такава, някои колеги са попадали на запазени автомобили.
п.с. понятието "запазен" е относително понятие днешно време, и много субективно.Ще стигнат до тоя извод някой ден всички, ама преди това що джамбази и сервизи ще изхранят ...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Ми не съм много съгласен...5 автомобила съм купувал все от джамбази и всички се оказаха читави и на всеки съм минал средно по 60-70000км за които освен по ходова част и консумативи други ремонти не съм правил. Може и да е късмет, може и да съм гледал по-внимателно като съм купувал, не знам но си е факт.Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщениеМи не съм много съгласен...5 автомобила съм купувал все от джамбази и всички се оказаха читави и на всеки съм минал средно по 60-70000км за които освен по ходова част и консумативи други ремонти не съм правил. Може и да е късмет, може и да съм гледал по-внимателно като съм купувал, не знам но си е факт.
полото дето взех едно време за 4 бона, изяде 4 и в ремонт.
паджерото в сервиза ми казаха супер е и няма и 1000км влезе в сервизен режим, и ме остави по пътя за пловдив.
3600лв помпа за високо налягане, разминах се с рециклиране от милен в пловдив, жив и здрав да е тоя човек, колко народ е спасил. но на следващия ден клекна назад - носачи, тампони, накрайник, втулка и нещо още имаше като включим и момента §е ядеше 4 л масло на 10 000км, до капка.
ама тогава бях млад и зелен, не знаех какво искам, какво търся и какво да гледам.... не че сега знам, де
Comment
-
Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщениезависи, и аз също имам положителен опит но и отрицателен
полото дето взех едно време за 4 бона, изяде 4 и в ремонт.
паджерото в сервиза ми казаха супер е и няма и 1000км влезе в сервизен режим, и ме остави по пътя за пловдив.
3600лв помпа за високо налягане, разминах се с рециклиране от милен в пловдив, жив и здрав да е тоя човек, колко народ е спасил. но на следващия ден клекна назад - носачи, тампони, накрайник, втулка и нещо още имаше като включим и момента §е ядеше 4 л масло на 10 000км, до капка.
ама тогава бях млад и зелен, не знаех какво искам, какво търся и какво да гледам.... не че сега знам, де
---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:59 ----------
Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщениеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от Peter Panov Покажи съобщениеAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Някой да му вади кеш пара 24-25к лв и да я взема...колата е с подобрения за 2к лв. има готин салон, навярно зимни гуми, на много малко км е, готин салон.
За всичко може да се направи компромис, жалко че е комби само, дори да нямах кола, не бих купил комби.
Иначе е готина.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment